Massage's

Hotstone Massage / Ontspanningsmassage

Duur: ca. 45 min

(Kosten: €29,50)

Doormiddel van hete stenen en het los masseren van de rugspieren komt u herboren van de massagetafel af.

Een hotstone massage zorgt naast de ontspannende werking er ook nog eens voor dat, door de combinatie van de warme stenen en oliën, er een ontgiftende en afvoerende werking van afvalstoffen plaatsvindt. Een hotstone massage, is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen. Deze basaltstenen hebben een warmte van zo’n 45-55 graden Celsius. Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat de massagebehandeling effectiever maakt. De massage begint met gewenning van de warme stenen. Daarna wordt de huid ingesmeerd met etherische ontspanningsolie en wordt er met de stenen over de huid gemasseerd.

Voor wie is ontspanningsmassage bedoeld ?
Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid ? Heb je last van verkrampte of pijnlijke spieren na een zware werkweek ?

Dan is de ontspanningsmassage erg geschikt, maar ook als je prima in je vel zit kan een massage erg prettig zijn. Massage bevordert ook de genezing en brengt de spieren op de juiste spanning, zodat u het gevoel heeft dat u nieuwe energie heeft opgedaan. Massage is uitstekend voor herstel en preventief tegen klachten.

Spanning/stress opbouwen zou je kunnen zien als het aanbrengen van allerlei 'dijkjes' in jezelf waarbinnen zich vervolgens spanning ophoopt en vastzet. Diepe ontspanning betekent dat die dijkjes inzakken en dat alle energie en afvalstoffen daardoor naar hun natuurlijke plek kunnen stromen. Fysieke ontspanning is in feite het sturen van energie en stoffen (afvalstoffen, hormonen) naar de meest geschikte plek. Dat betekent een enorme steun voor herstelprocessen bij tal van klachten.

Wat doet een ontspanningsmassage met je ?
De naam zegt het eigenlijk al. Alles is erop gericht om het lichaam tot ontspanning te brengen. Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige massage ontspant de spieren, maakt de gewrichten, spieren en pezen soepeler,verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van afvalstoffen zodat die het lichaam beter kunnen verlaten. Door ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei klachten zoals bijvoorbeeld stress, spanningshoofdpijn, stijve nek, chronische vermoeidheid en slaapproblemen worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.